Hamidović: Vogošća ima kvalitetnu ekipu, ali želimo pokazati da se u Gračanici ponovo igra sjajan rukomet Hamidović: Vogošća ima kvalitetnu ekipu, ali želimo pokazati da se u Gračanici ponovo igra sjajan rukomet
Gračanički rukometašu sutra će u okviru 2.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na domaćem terenu dočekati ekipu Vogošće. Gračanlije su u prvom upisale minimalnu... Hamidović: Vogošća ima kvalitetnu ekipu, ali želimo pokazati da se u Gračanici ponovo igra sjajan rukomet

Gračanički rukometašu sutra će u okviru 2.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na domaćem terenu dočekati ekipu Vogošće. Gračanlije su u prvom upisale minimalnu pobjedu u Goraždu. Tim Damira Doborca držao je konce utakmice svih 60 minuta te su na kraju upisalu pobjedu od 27-28, u kojoj je ključni igrač bio Dino Hamidović koji je postigao čak 14 pogodaka. 

” U prvom susretu u Goraždu bila je prisutna velika nervoza u obje ekipe, te je najbitnije da smo startali sa pobjedom. Bili smo dosta bolji tijekom cijelog susreta i smatram da smo zasluženo pobijedili i donijeli tri boda u Gračanicu. Sutra nas očekuje sigurno jedna jako tvrda i teška utakmica. Vogošća dolazi sa dosta kvalitetnih i iskusnih igrača, te sa dosta širokom klupom. Ipak i mi imamo svoju računicu za sutrašnju utakmicu i vjerujem da ćemo na terenu pokazati da smo bolja ekipa i da se u Gračanici ponovo igra sjajan rukomet. Također pozivam sve navijače da dođu na sutrašnju utakmicu, a iskreno ne sumnjam u njihovu sjajnu podršku te im se zahvaljujem na podršci i u Goraždu jer nam je značila jako mnogo”, rekao je Hamidović za WTV.

Utakmica između RK Gračanica i RK Vogošća igra se sutra sa početkom od 18 sati. Utakmicu možete pogledati u direktnom prijenosu na WTV televiziji te putem našeg youtube kanala. 

 

Podjelite članak: