Jaganjac: Imali smo kvalitet za bolji plasman Jaganjac: Imali smo kvalitet za bolji plasman
Nogometaši Bratstva nalaze se na odmoru nakon odigrane prve polusezone u Prvoj ligi FBiH. Jedan od najboljih pojedinaca u prvom dijelu bio je Maid... Jaganjac: Imali smo kvalitet za bolji plasman

Nogometaši Bratstva nalaze se na odmoru nakon odigrane prve polusezone u Prvoj ligi FBiH. Jedan od najboljih pojedinaca u prvom dijelu bio je Maid Jaganjac koji je svoj posao jako dobro obavljao u oba pravca. On je odgovorio na pitanja da li je ekipa Bratstva mogla više u prvom dijelu sezone, kakvi su njegovi lični planovi u narednom periodu ali i smatra li da se Bratstvo može probuditi u drugoj polusezoni te ostvariti plasman među top pet ekipa.

“Što se tiče prve polusezone igrali smo toplo-hladno i nikako nismo uspijevali da ostvarimo kontinuitet kvalitetnih igara, što govori i tabela. Ipak smatram da smo imali kvalitet za bolji plasman. Ja sam ugovorom vezan za ekipu Bratstva do kraja sezone, te ću nastojati da se što bolje pripremim za nastavak prvenstva i truditi se da pružim što bolje partije u dresu Bratstva. Smatram da ćemo u drugom dijelu prvenstva već od samog starta pružati bolje partije te da ćemo se vrlo brzo priključiti ekipama u gornjem dijelu tabele, rekao je Jaganjac.

Nogometaši Bratstva će sa pripremama za drugi dio sezone početi krajem januara a još uvijek se očekuju prve prinove ali i prvi odlasci u timu iz Gračanice.  

Podjelite članak: