NOVO u ponudi –  Wgym školica sporta za najmlađe NOVO u ponudi –  Wgym školica sporta za najmlađe
Dragi roditelji, jeste li znali da djeca koja nisu dovoljno fizički aktivna imaju veću šansu razviti hronične bolesti kao što su dijabetes, visok tlak, povišeni... NOVO u ponudi –  Wgym školica sporta za najmlađe

Dragi roditelji, jeste li znali da djeca koja nisu dovoljno fizički aktivna imaju veću šansu razviti hronične bolesti kao što su dijabetes, visok tlak, povišeni kolesterol ili neki drugi kardiovaskularni problem? Naime, djeca u starosti od 3 do 7 godina trebala bi provesti minimalno sat vremena baveći se nekom fizičkom aktivnošću kako bi izgradila temelje za pokret i aktivnost koje će implementirati do kraja svog života.

U Wgym-u pored teretane i raznih treninga za odrasle imate i školicu sporta za naše najmlađe. Školica je namjenjena mališanima uzrasta od 3 do 7 godina.

Uz voditeljsku palicu profesora tjelesnog odgoja budite sigurni da su vaši mališani u sigurnim rukama. Naši profesori imaju iskustvo u projektima iz oblasti sporta predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.

Vjerujete, bez obzira koliko smatrate da su  svakodnevne aktivnosti vašeg djeteta dovoljne i bez sporta, i da vam se  Wgym školica sporta čini suvišnom – svaka pa i najmanja tjelovježba za vaše dijete predstavlja dodatan korak u smjeru zdravog života, stoga doprinesite da vaše dijete usmjeri svoju energiju prema zdravlju – upišite ga u Wgym školicu sporta!

Podjelite članak: