Poturalić novo pojačanje Sloge Poturalić novo pojačanje Sloge
Mladi napadač Husein Poturalić od danas je i službeno novi igrač Sloge Simin Han. Uz Olimpik i Zvijezdu iz Gradačca najveći favorit za plasman... Poturalić novo pojačanje Sloge

Mladi napadač Husein Poturalić od danas je i službeno novi igrač Sloge Simin Han.

Uz Olimpik i Zvijezdu iz Gradačca najveći favorit za plasman u Premijer ligu, Sloga Simin Han, dodatno je pojačala svoje redove.

Naime, danas je ugovor na dvije i pol godine sa Slogom potpisao mladi napadač Husein Poturalić, a njegov dojučerašnji klub Bratstvo iz Gračanice, će kako neslužbeno saznajemo inkasirati određenu svotu novca na ime obeštećenja.

“Zadovoljni smo, završili smo još jedan dobar posao”, kratko je istakao prvi čovjek Sloge Azmir Husić, a na našu konstataciju da je nakon Poturalićevog dolaska velika gužva u vrhu napada, zagonetno je odgovorio:

“Mora neko igrati i u Slobodi”.

Da li to znači da će iskusni napadač Joco Stokić s obzirom da je Aidin Mahmutović nedavno doveden, promijeniti sredinu te da će biti prodan ili posuđen Slobodi, saznat će se u narednim danima.

Podsjetimo, Poturalić je u prvom dijelu sezone za ekipu Bratstva odigrao trinaest utakmica, te se sedam puta upisao u listu strijelaca, dok je u kupu Bosne i Hercegovine na dva susreta postigao tri gola.

izvor: sportsport.ba

Podjelite članak: