Poziv za učešće na individualnim B2B poslovnim razgovorima sa njemačkim firmama Poziv za učešće na individualnim B2B poslovnim razgovorima sa njemačkim firmama
Predstavništvo njemačke privrede u BiH (AHK BiH) organizuje posjetu njemačke privredne delegacije Bosni i Hercegovini s ciljem razmatranja mogućnosti saradnje u oblasti obnovljivih izvora... Poziv za učešće na individualnim B2B poslovnim razgovorima sa njemačkim firmama

Predstavništvo njemačke privrede u BiH (AHK BiH) organizuje posjetu njemačke privredne delegacije Bosni i Hercegovini s ciljem razmatranja mogućnosti saradnje u oblasti obnovljivih izvora energije na temu „Energija iz biorazgradivog otpada“. Posjeta se realizuje u okviru programa podrške saradnje „Mittelstand Global – Exportinitiative Energie“ koji raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

U sklopu ovog projekta, a s ciljem uspostavljanja novih poslovnih kontakata i unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i firmi iz oblasti obnovljivih izvora energije, nude mogućnost individualnih B2B poslovnih razgovora s njemačkim firmama dana 25. i 26. oktobra 2017.g.

U prilogu se nalaze kratki profili njemačkih firmi, te ukoliko ste zainteresovani za učešće na individualnim razgovorima sa navedenim firmama, prijavni obrazac pošaljite najkasnije do ponedeljka, 9. oktobra 2017.g. e-mailom na sanjin.purgic@ahk.ba .

Broj učesnika je ograničen. Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu.

 

http://opcina-gracanica.ba/phocadownloadpap/ostalo/prijava%20b2b.pdf

http://opcina-gracanica.ba/phocadownloadpap/ostalo/profili%20i%20posl.zelje%20njem.%20firmi.pdf

Podjelite članak: