Prof.dr. Mirsad Hadžikadić o privredi i novim tehnologijama Prof.dr. Mirsad Hadžikadić o privredi i novim tehnologijama
Danas je u SC ETNA održano predavanje na temu “Privreda i nove tehnologije”.  Predavanje je održao prof.dr. Mirsad Hadžikadić. Kako je istakao prije predavanja... Prof.dr. Mirsad Hadžikadić o privredi i novim tehnologijama

Danas je u SC ETNA održano predavanje na temu “Privreda i nove tehnologije”.  Predavanje je održao prof.dr. Mirsad Hadžikadić. Kako je istakao prije predavanja on o tome najbolje zna i želi da govori te prije početka svoje predizborne kampanje želi iskoristiti priliku da govori o napredku Bosne i Hercegovine na tu temu.

U svom obraćanju medijima je također istakao da je izuzetno važno doprijeti do svijesti građana, objasniti zašto je infrastuktura potrebna, te da ona također nije odlučujuća za promjenu svijesti i stanja u državi. Treba prihvatiti stanje u kojem se nalazimo te neophodne promjene koje su bitne da se trenutno stanje popravi.

Prof.dr. Hadžikadić je također spomenuo da je realizacija infrastrukture važna te će se ona moći sprovesti tek poslije izbora, oni koriste ovo vrijeme da vide i upoznaju s kim mogu da grade novu budućnost Bosne i Hercegovine.

Cjelokupnu izjavu prof.dr. Mirsada Hadžikadića možete pogledati u videu ispod.

 

 

 

Podjelite članak: