Uskoro lista „100 najvećih u BiH“ Uskoro lista „100 najvećih u BiH“
Poslovne novine sljedećeg mjeseca slave 45 godina uspješnog rada i 30. jubilarno izdanje izbora „100 najvećih u BiH“, te pripremaju projekte o kojima će... Uskoro lista „100 najvećih u BiH“

Poslovne novine sljedećeg mjeseca slave 45 godina uspješnog rada i 30. jubilarno izdanje izbora „100 najvećih u BiH“, te pripremaju projekte o kojima će se zasigurno dugo pričati u poslovnom svijetu.

Publikacija „100 najvećih u BiH“ donosi pregled mogućeg napretka ili nazadovanja kompanija i sektora u periodu od godinu dana. Značaj ovog jedinstvenog istraživanja je i u usporednim analizama s prošlogodišnjim rezultatima, a koje će biti prikazane u sklopu rang-listi za sve kompanije iz BiH i regije, te potencijalnim promjenama u rangiranju najvećih kompanija. Dodatnu vrijednost istraživanju će dati i uvid u to koje su kompanije i sektori zabilježili rast odnosno pad prihoda, izvoza ili investicija.

Rezultati istraživanja o broju uposlenih, ostvarenim prihodima i izvozu u regiji će biti ažurirani, a istraživanje će obuhvatiti sve kompanije koje posluju u zemljama okruženja, što će dati precizan uvid u regionalna ekonomska kretanja.

Podjelite članak: