QATAR AIRWAYS PONOVO U SARAJEVU TRAZI STJUARDESE I STJUARDE QATAR AIRWAYS PONOVO U SARAJEVU TRAZI STJUARDESE I STJUARDE
Jedna od najpoznatijih aviokompanija u svijetu, Qatar Airways, 03. septembra ponovno dolazi u Sarajevo po novo osoblje. Ova informacija je objavljena na oficijelnoj internet... QATAR AIRWAYS PONOVO U SARAJEVU TRAZI STJUARDESE I STJUARDE

Jedna od najpoznatijih aviokompanija u svijetu, Qatar Airways, 03. septembra ponovno dolazi u Sarajevo po novo osoblje.

Ova informacija je objavljena na oficijelnoj internet stranici Qatar Airways grupacije (link http://careers.qatarairways.com/qatarairways/VacancyDetail.aspx?VacancyID=115793&CID=SMALL334280). Qatar Airways će, kao i prošli put, u Sarajevu ponovo organizirati Dan otvorenih vrata.

Svi zainteresirani imat će priliku da se upoznaju sa radom ove kompanije, saznaju kako je biti dio njihovog tima i apliciraju za posao stjuardese ili stjuarda. Ovo je izvrsna prilika za sve mlade i nezaposlene osobe koje žele započeti karijeru u međunarodnoj kompaniji radeći dinamičan i uzbudljiv posao. Večera u Parizu, ručak u New Yorku, doručak u Montrealu,  krstarenje oko svijeta na 40.000 metara u nekim od najmodernijih aviona na svijetu definitivno nije tipičan uredski posao. Qatar Airways je poznati  lider u avio-prevozu, globalna aviokompanija sa 5 zvijezdica koja uspostavlja nove norme i pomjera granice u avio-prevozu.
Ukoliko se vidite u ovom poslu i želite aplicirati morate ispunjavati određene uslove, a to su da imate najmanje 21 godinu i srednjoškolsku diplomu, zatim morate tečno govoriti i pisati engleski jezik te morate biti zdrav i fit kao i saglasnost da se preselite u Dohu kao svoje stalno sjedište da bi mogli raditi puno radno vrijeme.

Trebate biti u mogućnosti dohvatiti najmanje 212 cm dok stojite na vrhovima prstiju i morate biti fizički spremni da odgovorite zahtjevima posla, imati pozitivan stav i biti sposobni da se adaptirate novim okolinama i ljudima.

Također, svi uposlenici moraju imati jaku motivaciju i sposobnost da savladaju zahtjevni raspored.

Dan otvorenih vrata u Sarajevu počet će u 9:00 sati u Hotelu Radon Plaza  i trajati će do 17:00 sati.

Obavezno ponijeti na intervju:

1 x CV

1 x fotokopija pasoša

1 x fotografija koja je u pasošu (bez naočara)

1 x fotografija puna dužina tijela (bez naočara)

1 x fotokopija najvišeg obrazovanja (dozovljena je i diploma na maternjem jeziku)

Podjelite članak: