Sinoć je održan prvi trening Wgym školice sporta Sinoć je održan prvi trening Wgym školice sporta
Uz igru i smijeh mališani su završili svoj prvi trening. Kako kažu naši treneri: ”Danas smo se zagrijavali, održavali ravnotežu, istezali i još mnogo... Sinoć je održan prvi trening Wgym školice sporta

Uz igru i smijeh mališani su završili svoj prvi trening.

Kako kažu naši treneri: ”Danas smo se zagrijavali, održavali ravnotežu, istezali i još mnogo toga a da to nismo ni primijetili jer je sve bilo kroz igru. Dragi roditelji, nemojte da brinete jer kada se vrata zatvore mi smo jači nego što mislite”

Školica je namjenjena mališanima uzrasta od 3 do 7 godina.

Uz voditeljsku palicu profesora tjelesnog odgoja budite sigurni da su vaši mališani u sigurnim rukama. Naši profesori imaju iskustvo u projektima iz oblasti sporta predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.

Vjerujete, bez obzira koliko smatrate da su svakodnevne aktivnosti vašeg djeteta dovoljne i bez sporta, i da vam se Wgym školica sporta čini suvišnom – svaka pa i najmanja tjelovježba za vaše dijete predstavlja dodatan korak u smjeru zdravog života, stoga doprinesite da vaše dijete usmjeri svoju energiju prema zdravlju – upišite ga u Wgym školicu sporta!

Termini treninga su:

Ponedjeljkom i  srijedom od 17:30h. do 18:30h

VIDIMO SE !!!

Podjelite članak: